sábado, 5 de abril de 2008

SETEMBRE,08

Enguany, será Carlos Baute quí actue en les Festes Majors de L'Alcúdia en el mes de setembre. Este video és una mostra del seu nou disc que acaba d'eixir a la venda: "De mi puño y letra", que com be diu el tìtol, és el primer LP d'un total de 7, en que es mostra com a compositor, tasca que no fa mal del tot, dit siga de pas. De tota manera podem fer de menys aquelles cançons mogudetes que el caracteritzen, encara que sempre ens quedaran les velles, que de segur, son un espectacle.

Damunt la taula están donç, cançons de la talla de :"Te regalo", "Mi medicina","Angelito", "Me enseñaste","Lo que tú quieres yo quiero","Mal de amores","Dame de eso", "Me faltas tú","Mueve, mueve"... Tots estos temes, aparicions en serials televisius (culebrons) i una forta posta en escena (torna boxes a les xiquetes) han fet d'aquest artista venezolà, un referent dins del món de la música amb el segell de "latina".

Ah! i per fer boca, tic 15 entrades gratuïtes per a tot aquell que apunte un comentari a aquesta entrada.

36 comentarios:

Anónimo dijo...

HOLA
Soy Raquel Ortiz, de bautefanclub.com y me encanta que Carlos vaya a Alcudia este verano. Espero que lo recibais como se merece, porque os hará vibrar.

UN BESO
RAQUEL

Anónimo dijo...

SOY SANDRA, AMIGA DE RAQUEL ORTIZ, A VER SI HAY SUERTE Y NOS DAIS UN PAR DE ENTRADAS HOMBRE!!! ASI NO TENEMOS QUE VOLVERNOS LOCAS DESDE SANTANDER PARA ENCONTRARLAS.
UN SALUDO Y GRACIAS POR CONTRATAR A ESTE CAÑON

ARMACHÍ dijo...

A Raquel.
Un placer conocerte, y espero que como dices, L'Alcúdia vibre con la actuación de este artista.
Las fistas patronales son del 1 al 8 de septiembre, y el concierto será el día 6, sabado. Ya sabes, prepara la maleta que la entrada la tienes en reserva.

ARMACHÍ dijo...

A Sandra.
No hace falta suerte..Hace falta que estes aquí; sólo eso. Saludos

Lalcudia dijo...

ehh, a mi també em toca entrada????
M'encanta Carlos Baute i altres cantants del seu estil com Chayanne, Ricky Martin, etc.
Em pareix un encert ple que vinga a L´Alcudia estes festes este cantant venezonalo superguapo, amb la seua essència tan llatina, amb el seu bon fer i la seua simpatia.
Un 10 per al regidor de festes d'este Ajuntament de L´alcudia.

ARMACHÍ dijo...

per a lalcudia.
Per supost que tindrás entrada...Però, tindrás que dir-me quí eres, ¿no et pareix?
M'alegre que t'agrade l'elecció d'enguany.

Anónimo dijo...

Soc una xica de l'Alcudia que quan hem vaig enterar de la noticia vaig tindre una gran ilusio....Estic passant per mals moments i la noticia m'ha fet q torne a somriure.
Gracies

Anónimo dijo...

ie agustí, soc un apassionat del ball llatí (ja ho comprovareu a Millars).supose q com a alcudià em pertocarà almenys una entrada, encara q si me'n dones 2 podré convidar a la meua nóvia. un abraç. amunt negrets!!guillem

Anónimo dijo...

hola xic,crec que no necessite presentació però ja m'agradaria que m'en guardares almenys una ja que crec que el concert valdrà molt la pena.Aprofite per a donar-te l'enhorabona per l'elecció que heu fet. Un abrç de Raül.

ARMACHÍ dijo...

Anònim.A la xica de L'Alcúdia.
Si t'he provocat un somriure, ja ha valgut la pena portar a Baute. Però, pensa que els mals moments son producte de la nostra existència, i d'ells deguem alzar-nos amb més força per afrontar una vida que també esta plena de moments excelents, i de segur, el destí t'hen guarda molts.
Si hem dius quí eres, será un plaer donar-te una entrada per el concert.

ARMACHÍ dijo...

Anònim. el bailarin de Millars.
És un plaer voret pasetjar per el meu blog! espere que no siga l'última visita. Pots estar segur que tindrás una entrada...Que jo cumplix les promeses!¡!

ARMACHÍ dijo...

Anònim. Raül.
Bueno, bueno, que vissita! Que passssa? m'hen alegre que t'haja agradat el artista; de vegades és més complicat de'l que pareix...Hi ha que tantejar preus per a no pasarte de presupost, t'has d'asegurar que realment fa gira, i a més a més, tens que intentar dins el gran públic, que agrade a una majoria.
Tindrás entrada, has complit els requisits!

Pepe Soriano dijo...

Eii! Agustí has triomfat més que el Baute. Comentaris a caramull amb el regal d'entrades. Jo seré un poc més crític amb l'elecció. Personalment no m'agrada, preferiría com molts anys enrere amb Reicidentes, Barricada o algun grup que no fós tant llatí. Tanmateix he de reconeixer que amb Baute el concert serà tot un èxit per la gent que "arrastra" i serà d'alló més divertit.

PD: no cal que em reserves una entrada :-)

SALUT!!

Anónimo dijo...

Hola,
Jo puc ratificar que Guillem es un amant del ball llatí......, (vaig ballar amb ell a Millars), així que jo tambe hem mereixc una entrada. Segur que el concert serà tot un exit, jo al menys no pense perdreme'l. Un bes per a tots. Imma.

ARMACHÍ dijo...

A Mandibula.
Qué tonto! podríes regalarla a algú i quedaries com un home! ja,ja,ja.

ARMACHÍ dijo...

A Inma.
¿Eres Inma, la negreta? je,je.
No et preocupes que et toca entrada! Has complit!

luis miralles dijo...

Xe Machi, a mi no m´agrada molt BAUTE pero tinc que acompanyar a la meua dona, que me esta donant la llanda; em regales una entradeta??

ARMACHÍ dijo...

A Luis.
Encara eres el que fa 9, però tindrás que dir-me quí eres, ¿val?

TEFA dijo...

Ei, Agusti, si que triomfa açò de posar entrades per al concert, personalment et diré, que a mi no me va eixe estil, sòc més de rock i heavy i si és del dur millor, així i tot no faltarem al concert com tots els anys hem fet per descomptat, la festa és la festa i si és al poble sempre és bona.:)

ARMACHÍ dijo...

EY! TEFA!¡! Un plaer voret per asi!
I agraixc que sigues comprensiva en l'elecció del artista d'enguany. Ja se que no pot agradar a tots, però. amb humilitat, crec que sí a una majoria de gent. El problema del nostre poble, és que no podem fer varios concerts per a contentar a més gent. Ara be, tinc sorpreses que t'agradarán........Continua visitant este blog.

Pepe Soriano dijo...

Jeje... Saps quin és el problema? que el meu cercle d'amistats no és massa llatí. Però com encara hi ha temps fins setembre, faré noves amistat que els agrade el rotllo llatí... ¿et pareix?

Salut!!

ARMACHÍ dijo...

A Mandibula.
N'estic segur que tu, precisament tu, tens massa amics per a triar, i no per això deixaras de ser coherent amb la teua forma de ser, que dit siga de pas, és magnífica.
Ens vegem!

juan rafael dijo...

No soy fan de Baute, desde luego, pero si hay una entradilla habrá un post mio....y nos conoceremos, claro.
Saludos.

ARMACHÍ dijo...

A Juan Rafael.
Será un placer contar con tu presencia, y más todavía conocerte en persona. Además, así Mandibula ya no tendra escusa para no venir, seguro que se apunta!

Anónimo dijo...

Hola soy Benja de L'Alcudia me gustaria que me regalarais una entrada para el conciento de Carlos Baute, pues me gusta mucho.

Anónimo dijo...

hola creo que es un me he enterado de que estas fiestas estara con nosotros Carlos Bautea. y me gustaria asistir alconcierto.
Un Abrazo de M.Carmen

ARMACHÍ dijo...

A Benja.
Ja la tens reservada. més avant ja hem donaras els teus datos, ¿val?

ARMACHÍ dijo...

A Mª Carmen.
Ara mateix no se si estas entre els primers 15, però de tota manera comta amb ella.

juan rafael dijo...

Bueno, pues ya dirás un dia para recoger y tomar algo. Muchas gracias. Un saludo.

Anónimo dijo...

Siiiii, soc Imma la "negreta".
I compte en la entrada eh!!.
Saps que?, me esta agradant aço del blog, crec que no serà la ùltima vegada que entre.....
Amunt negrets!!!!!

ARMACHÍ dijo...

Ja hi han 13 invitacions assignades! Sols queden 2!¡!

Anónimo dijo...

Hola,
Huí a les 13:00 h., si entreu en la pàgina de www.cadenaser.com, entrevista digital a Carlos Baute, per a parlar del nou disc. Se pot entrar i fer-li preguntes. Adeuuuu.

TEFA dijo...

Bé, soles dir que hui per la nit al hormiguero a estat com a invitat Carlos Baute i la veritat, m'ha caigut de pm (pitttt!! jaja), un tio simpàtic i molt agradable. Encara que jo aguera triat a un altre grup per a les nostres festes majors, aquest és una bona elecció,ja que, el seu nou disc porta molt d'amor, cosa que ens fa falta molt hui en dia. Així que Agusti!!, si per alguna d'aquelles no tinguera entrada, me n'aguardes una.
PERCERT : AMUNT NEGRETS!!!!

Anónimo dijo...

crec que ja no hem toca entrada per a veure a Baute, pero deixe constancia de que a mi tambe m´agrada i el mes important AMUNT NEGRETS!!!!!!
el divendres a sopar

ARMACHÍ dijo...

A Tefa.
Diria que has inagurat un blog, però no he pogut entrar ¿? pasam la direcció, ¿val?

ARMACHÍ dijo...

A Marian.
Si et toca entrada per ordre de publicació... No et quedarás sense vore a Baute!
Ah! i ja que vec molt de Negret per ací, a vore si visiteu el blog dels Negrets:
http://elsnegrets.blogspot.com/