domingo, 6 de julio de 2008

L'ENOTECA


De vegades pense que ja rés pot sorprend'em, però, sempre acabe enduguent-me algunas sorpresa. En este cas, a sigut una nova tenda a L'Alcúdia; quant pareixia que tot estava inventat
trobe un nou comerç dedicat quasi en exclusiva a la venda del vi. I no caldria anar més enllà, si no fora perquè, no sols pots adquirir "caldos" de qualitat (i a bon preu), sino que de moment, ja disfrutes de l'elecció del producte. Guiat per les persones que estan al càrrec, fas un recorregut per la composició, per les condicions, per el maridatge, per la procedència, per l'elaboració... De tal forma que disfrutes la botella de vi abans de comprarla.
És molt curiós, que quant eixes de la botiga en questió, t'embarga la sensació de que més que vendret alguna cosa, volien fer-te disfrutar.
Per tot açò, vos recomane que paseu per allí, encara que sols siga per descobrir una forma de vore les coses d'altra manera, o una forma de adquirir vi amb el consell de profesionals (que a més a més te'l donarán gustosos), o també, una forma de disfrutar del temperament d'un vi, abans d'obrir la botella.

1 comentario:

Mandibula Afilada dijo...

Hola Agustí, he descobert que la valencianoesfera comença a moures. He escrit una comentari per a que t'incloguen dins dels blocs valencians.

Valencianosfera