lunes, 8 de junio de 2009

MANIFESTACIÓ


El President de la Generalitat ha estat imputat per la justícia i ens ha mentit. “El tio Paco” ens va assegurar no conèixer a “El Bigotes” i després el varem escoltar dient-li per telèfon “te quiero un huevo”, ens va assegurar que no havia rebut trages. Però eren trages, jupetins, joies,... per a ell i la seua família. Ens va dir que no hi havia contractes amb les empreses de la “trama corrupta” i s’ha confirmat que hi ha dotzenes a diverses Conselleries. També, va manifestar que ho aclariria tot i no ha aclarit res. A més, ha fet cas omís al Codi Ètic del partit al que pertany. Per això, ara és una persona que ha perdut la dignitat i no pot seguir representant-nos.

Des del Col·lectiu Contra la Corrupció, nascut fa poc més d’una setmana des d’un grup de ciutadans i ciutadanes a internet, i amb el recolzament, de moment, de més de 6200 membres, convoquem la Concentració NO A LA CORRUPCIÓ – CAMPS DIMISSIÓ, el proper dissabte 13 de juny de 2009, a les 18.30h a la Plaça de la Verge de la ciutat de València.

L’objectiu de la concentració és fer pública la convicció que tenim molta gent que el govern valencià ha derivat cap una pseudo-dictadura,plena de corrupció i de ridiculesa, i que no ens mereixem les persones que vivim a la terreta. Com tampoc mereixem que “El President” ens utilitze anomenant-nos cada vegada que s’intenta defensar, el poble valencià NO ha de responsabilitzar-se ni de les males maneres, ni dels errors comesos pels seus governants.

Tenim una oportunitat i una responsabilitat, única i històrica, denunciar la impunitat del Molt Honorable “Tio Paco” al cas Gürtel. Demanar la seua dimissió JA! Ara és el moment. La nostra paciència i la nostra ciutadania no ens permet tolerar més.

Sabem que hi han moltes més coses possiblement a denunciar... especulació urbanística, prevaricació, grans esdeveniments, obres monumentals, manipulació televisiva, censura mediàtica... I igualment, sabem que també podríem demanar la dimissió d’altres dels nostres governants possiblement corruptes com Fabra, Costa, Rus... Però tot té un començament, i la implicació de Francisco Camps al cas Gürtel és la gota que ha fet vessar el got.

Com probablement sabeu aquest moviment ha estat iniciat d’una manera social, apartidista i espontània, i eixe ha de ser l’esperit de la concentració. No és moment de diferències, ni de fer publicitat de partits,... és el moment del poble, de les persones, d’on van els nostres impostos, de la nostra dignitat i del nostre futur. Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen.

Com persones individuals, apartidistes i pseudo-anònims que som qui impulsem i organitzem, farem tot el que bonament puguem per la concentració. Per això, fem una crida a la col·laboració de la proposta de concentració amb la seua difusió. Feu-ho córrer!

Tota aquell col·lectiu, organització o entitat (social o cultural, política o sindical, gran o xicoteta) que desitge adherir-se i/o recolzar la concentració i el manifest que es llegirà, pot contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic noalacorrupcio@gmail.com.

Insistim en el to pacífic i ciutadà de la concentració. No volem cap tipus de provocació, ni d’incident, recomanem canalitzar la vostra energia en la raó de la concentració.

Per això, destaquem que és un esdeveniment festiu, tindrem permís fins les 24.00h, gaudirem de l’amenització amb batukades. Si voleu participar amb altre tipus de música o el que considereu, contacteu amb nosaltres per saber-ho, ja sabeu, organització!!Sueños. Juan José Millás

Yo quiero estar imputado, como Camps, para ser feliz, para reír con la franqueza con la que ríe él, para divertirme a la entrada y a la salida de los juzgados, para que la gente me aplauda y me jalee como a un actor de moda, para que la alcaldesa de Valencia o cualquier otra se muera por acompañarme, del brazo, a los tribunales de justicia.

Tengo derecho a ser feliz, a que me regalen trajes y entradas para el circo, lo mismo que a mi señora y a mis hijos. Yo quiero que mis defectos se hagan públicos y que a la gente le parezcan normales, del mismo modo que parece normal no usar para nada las tarjetas de crédito.

- Querida, te cojo doce mil euros de la caja de la farmacia, para hacerme unas chaquetas.

- Vale, corazón, pero no pidas factura, que estoy de papeles hasta el gorro.

Yo quiero que las bolsas de plástico con las que la gente me ve ir y venir por la calle estén llenas de billetes de 500 euros y no de judías verdes o lechugas. Yo quiero pagar al contado mis viajes a Sudáfrica (8.000 euros) y devolver 300.000 en billetes de 50 sin que a nadie le parezca raro. ¿Qué pasa? ¿Son obligatorias las transferencias? Yo quiero estar a gusto conmigo mismo, con mi conciencia, como Trillo, que no tiene remordimiento alguno por lo del Yak 42.Lo malo es que yo no he estado implicado en nada raro, ni en estafas, ni en muertes, ni en cohechos, ni en maquinaciones para alterar el valor de las cosas, sólo en pequeñas miserias, en tonterías de andar por casa, en mezquindades que no llaman la atención de los jueces, que no van a ningún sitio. Y por eso, sospecho, sufro de tantos problemas de conciencia y de tantas dificultades para ser feliz.No tengo amiguitos como El bigotes, como Correa, no frecuento los bajos fondos. Del trabajo a casa y de casa el trabajo, perra vida.

Por eso Rita Barberá no me llama para acompañarme al juzgado y echar unas risas por el camino, como los actores cuando atraviesan la alfombra roja.Yo quiero ser un chorizo, no por los trajes, ni por los viajes a Sudáfrica ni por los 300.000 euros que me dan un día y devuelvo al siguiente en bolsas del supermercado, sino para que la gente me quiera más.


No hay comentarios: