lunes, 28 de mayo de 2007

DEIXAR TREBALLAR.


La veu del poble, ha parlat.
Ha dit allò que cadascú pensa és el millor per a conduir el nostre futur en els pròxims 4 anys. Eixe és el resultat sobirà, i aceptar-lo sense "peros" i sense "condicions" és el indicador de que som persones democràtes per davant de tot.
Personalment no esperava eixe resultat; i crec que s'han quedat moltes animalades perdonades quan no tenien perdó, i moltes promeses per cumplir quan eren necessitats cantades.
Sols demane, a aquest futur que ens espera, que els que están enfront sapiguen instalar la concòrdia i la pau en el món polític, això que últimament, resulta tan increiblement difìcil.

3 comentarios:

Alberto Ginel Saúl dijo...

Querido amigo

Quiero agradecer tus palabras de apoyo en estos momentos de moral baja. Y felicitarte por el triunfo del PSPV en tu municipio. En Alcorcón también hemos ganado con claridad. Pero este tipo de victorias se ven un tanto eclipsadas si en el gobierno autonómico no se encuentra a un aliado, que pretenda trabajar en la misma dirección que estos ayuntamientos socialistas en cuanto a la defensa de lo público, la construcción de vivienda protegida etc.. Lo que nos encontraremos será un gobierno sordo para el pueblo y que será todo oídos para los constructores y edificadores, para los traficantes del suelo, (verdaderos vencedores cuando el PP alcanza la mayoría).
Pero compañero, tengamos el convencimiento de que con esfuerzo, trabajo, ilusión y empeño vamos a conseguir nuestro propósito.
Animo y a mirar adelante. El futuro es ahora nuestro objetivo y por este futuro, por el futuro de las gentes de Madrid, de Valencia y de toda España, vamos a luchar, porque a estos trabajadores, a estos jóvenes, a estos ciudadanos y a sus derechos estamos entregados. Por eso somos socialistas.
Un saludo amigo.

agres dijo...

La veritat que aquestes eleccions ens han deixat un sabor un poc agre-dolç,molt bé a L'alcúdia prou malament a la Generalitat, sobretot per que la esperança de tots nosaltres aquest any era enorme després de cuatre anys plens de mentires, corrupció...per part dels gobernants del partit popular, però bé, ens deurem fer l'ànim, i continuar lluitant i fent les coses com les hem fet fins ara, ben fetes, tart o pronte la gent es donara compte de qui som en relitat els que volem el be per als ciutadans i no per a nosaltres mateixos. Temps al temps i ànim que a partir d'ara comença la precampanya per a les pròximes generals!!
PD: Felicitats a Robert per els resultats!!!!
Un abraç!!
AGRES

A. R. MACHÍ dijo...

A Agres:
Quan acertada estás en les teues paraules...El que més hem preocupa és que realment siga això el que la gent vol dins del seu govern: Fabra, Martinez, Alperi, Rus... Barracons per als estudiants, més deute per a la comunitat valenciana, més caciquisme, més hospitals que no están, més institut que no apareixen.... És això?