domingo, 7 de diciembre de 2008

ÀGORA JOVE

UN ESPAI PER A LES NITS DE NADAL I CAP D'ANY, ON PODER GAUDIR DE LA MILLOR MÚSICA I LA MILLOR COMPANYIA DE TOTA LA RIBERA. NO DEIXER D'ANAR!

Els gerents del pub APTC i del bar MINIBAR, amb la col·laboració d'altres empreses i del ajuntament de L'Alcúdia han possat en marxa un projecte a l'Agora Jove (situat al Poligòn Industrial "La Creu"), per oferir un lloc a la gent jove on poder divertise sense molestar als veins i veines de dins del casc urbà. La nit de Nadal i la nit de Cap d'any, obrirán eixe local per a tots els majors de 18 anys que vullguen acabar la nit en un bon ambient i sense necessitat d'agafar el vehicle després de l'última copa.
Una bona iniciativa que, evidentment, L'Alcúdia necessitava. Un espectacle impresionant, que no et pots perdre.
ENS VEGEM A L'ÀGORA!¡!
Per a més informació visita la pàgina: www.pubaptc.es

5 comentarios:

david dijo...

hola armachi:

bueno a mi em pareix fantastic lo de l´agora jove ¿paque el volem? pa disfrutarlo els jovens que way alli ens vechem ale adew

Anónimo dijo...

a falta de idees, propostes i ineciatives esta bé que es deixe a la gent per a que munte les seves festetes. Per cert dins de poc es el meu aniversari estaria be que me'l deixaren per a fer una festeta ...això si privada.

ARMACHÍ dijo...

A DAVID:
PER SUPOSAT QUE ENS VOREM!¡!

ARMACHÍ dijo...

A ANÒNIM:
Podries aclarir a que et refereixes quant dius "a falta de idees, propostes i ineciatives".
Podries també aclarir la teua identitat. Això ja sería tindre una bona iniciativa.
Podries també, dir-nos el día del teu aniversari, sería un plaer felicitarte.
Ah! el meu és el día 13 de decembre, però no detmanaré ningún local públic per a cel·lebrar-ho, la lògica diu que és una "proposta" inviable.

david dijo...

BUENO ARMACHI EL TEU ES EL 13 DE DESEMBRE YA MENRECORDARE DEL TEU ANIVERSARI Y TU PER AL EMU ANIVERSARI YAM FELICITARAS PERQUE DE SEGUR I POSARIA LA MA EN EL FOC QUE TENRECORDARAS TU YA SAPS EL PERQUE


BO ADEU Y SALUDOS


SALUDOS A ANONIMO